emajstor.hr: projekt “Partnerstvo za dobrobit društva”

.

Heroji se ne rađaju, već postaju heroji zahvaljujući svojim djelima u životu. Da bi to postali, dovoljna su mala, dobra djela. Veličinu djela ne mjeri onaj tko pomaže nego onaj kome je pomoć potrebna.

Danas Vam dajemo priliku da, makar na trenutak, postanete heroj onima kojima je Vaša pomoć najviše potrebna!

Partnerstvo za dobrobit društva dobrotvorni je projekt nastao pod okriljem portala Emajstor. Svjesni smo prirode dobročinstva za društvo i osjećamo odgvoornost da, kao jedan od vodećih predstavnika građevinske industrije, podržimo pozitivne promjene u društvu. Cilj svih partnera koji sudjeluju u projektu (investitori, tvrtke i organizacije) je stvoriti sinergiju koja treba doprijeti do sve većeg broja ljudi kojima je pomoć potrebna.

Projekt je pokrenula tvrtka Daibau International koja povezuje izvođače radova s investitorima te ima preko 11 500 registriranih tvrtki za izvođenje različitih radova i popravaka. Portal ove tvrtke ima preko 2 milijuna posjetitelja – pravnih i fizičkih osoba koje na ovaj način dolaze u priliku donirati sredstva organizacijama koje direktno rade s osjetljivim skupinama u potrebi.

Podržavamo pokretanje društveno odgovornog projekta pod nazivom „Dobra djela stvaraju heroje“, za one kojima je pomoć najpotrebnija, a nisu u mogućnosti sve osigurati samostalno.

Više o projektu na linku: www.emajstor.hr