Dom „Duga -Zagreb“ dobitnik je nagrade„Plaketa HUSR“

PRIMANJE PLAKETEDom „Duga -Zagreb“ dobitnik je nagrade pod nazivom „Plaketa Hrvatske udruge socijalnih radnika“.

Nagradu je u ime svih zaposlenika ustanove preuzela ravnateljica u u prigodi svjetskog dana socijalnog rada, 21.3.2017., na središnjoj svečanosti u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Zahvaljujemo u to ime prvenstveno našem strukovnom udruženju (HUSR), čije je povjerenstvo donijelo odluku o odabiru naše ustanove za dobivanje ovako vrijedne nagrade.

Ujedno koristimo priliku zahvaliti svim našim partnerima čije su preporuke i povjerenje zasigurno doprinijeli takvoj odluci. To su (abecednim redom):

1. B.a.B.e. – Budi aktivna. Budi emancipiran.
2. B.a.B.e. – Budi aktivna. Budi emancipiran. Sigurna kuća Vukovarsko-srijemske županije
3. Caritas zagrebačke nadbiskupije
4. Centar za socijalnu skrb Zagreb
5. Centar za socijalnu skrb Vrbovec
6. Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom (predstavnik osnivača)
7. PU Zagrebačka – Odjel maloljetničke delinkvencije
8. Ured pravobraniteljice za djecu
9. Ured pravobraniteljice za ravnopravnost spolova
10. UZOR – Udruga za zaštitu obitelji Rijeka
11. „Ženska pomoć sada“ – udruga
12. „Ženska soba – centar za seksualna prava”

Posebno smo zahvalni što nas je osnivač Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom još davne 2007. prepoznao i financijski i logistički podržao te to čini bezrezervno i danas.

Zahvaljujemo im u ime malih i velikih korisnika smještaja u skloništu, u ime svih građana koji koriste naše savjetodavne usluge kao i u ime onih počinitelja nasilja koji su završili psihosocijalni tretman te postigli pozitivne promjene u svom ponašanju na dobrobit cijele svoje obitelji!

Sigurni smo da uz ovakav timski pristup i zajedničko ulaganje u borbu protiv nasilja u obitelji možemo i nadalje donositi dobre rezultate.

Mi ćemo nastaviti profesionalno raditi svoj posao i težiti uvijek još efikasnijim djelovanjima i suradnji sa svima vama!

Zaposlenici Doma „Duga-Zagreb“

PLAKETA HUSR