Raiffeisen banka i zaklada H. STEPIC CEE CHARITY osigurali sredstva za Dugu

Zahvaljujemo Raiffeisen banci u Hrvatskoj i Zakladi H. STEPIC CEE CHARITY na nesebicnom cinu osiguravanja sredstava za provedbu organizirane skrbi za djecu žrtava nasilja u obitelji koje su na smještaju u našoj ustanovi.

Za vrijeme dok majke moraju raditi u drugoj smjeni ili tijekom vikenda, za vrijeme kada pohadaju edukacije, prekvalifikacije, tecajeve i razlicite treninge, njihovu djecu ce buduci mladi strucnjaci za predškolski odgoj i buduci ucitelji razredne nastave – animirati, aktivirati, kreativno poticati te pomagati im u ucenju –  sve primjereno dobi djece na smještaju u Domu „Duga-Zagreb“.

Ovaj projekt pod nazivom „Djetinjstvo bez obiteljskog nasilja“ trajati ce dvije godine, od sijecnja 2015.  do sijecnja 2017.

Inicijativa za upucivanje ovakve podrške na adresu naše ustanove stigla je od Zaklade H. STEPIC CEE CHARITY te uz podršku Raiffeisen banke u Hrvatskoj urodila ovom prekrasnom gestom. Povjerenje koje nam je na ovaj  nacin ukazano sa velikim zadovoljstvom cemo opravdati.

Za djecu na smještaju i njihove majke to ce znaciti dodatno podizanje korisnosti i kvalitete boravka u skloništu što cemo zajednickim snagama s našim strucnjakinjama usmjeriti u ukupno osnaživanje i osamostaljivanje žrtava nasilja u obitelji.

Dragi partneri mi „krecemo na dvogodišnje putovanje“ kojem je cilj ostvariti vašu plemenitu namjeru!

HVALA VAM U IME SADAŠNJIH I BUDUCIH MALIH I VELIKIH STANARA DOMA „DUGA-ZAGREB“