Donacija učenika XV. gimnazije u Zagrebu

.

Učenici XV. gimnazije u Zagrebu vrijedno su prikupljali tjednima donaciju za našu ustanovu. Prikupili su odjeću, obuću, različite dodatke uz odjeću i sve to potpuno samoinicijativno.

Uz to organizirali su pranje svega prikupljenog, nabavku 16 novih kartonskih kutija u kojima je sve bilo složeno „kao knjige u ormaru“. Na kraju u njihovoj organizaciji je bio i prijevoz s adekvatnim automobilom do mjesta primopredaje u našem savjetovalištu u Ozaljskoj 93.

Dvoje učenika koji su i predvodili cijelu akciju, Lucija i Jan, osobno su pratili „isporuku pošiljke“, te nam s velikim smiješkom predali brižno pripremljenu donaciju koja je namijenjena tinejđerima na smještaju u našem skloništu za žrtve obiteljskog nasilja.

Jedan dio pristiglih odjevnih predmeta i obuće već je u podijeljen, a preostali komadi čekaju nove stanare našeg skloništa.

Koliko je važno imati čistu i upotrebljivu garderobu i obuću, govori činjenica da većina žrtava na smještaj dolazi s robom koju imaju na sebi u trenutku odlaska iz vlastite obitelji.

STOGA HVALA SVIMA KOJI SU DONIRALI. HVALA ORGANIZATORIMA MEĐU DONATORIMA.

HVALA SVIMA IZ XV. GIMNAZIJE I ŠIRE . KOJI SU NA BILO KOJI NAČIN DOPRINIJELI OVOJ VRIJEDNOJ I HUMANOJ AKCIJI.

DOM DUGA ZAGREB