Donatori

I Vi možete spriječiti zlostavljanje žrtava obiteljsko nasilja! U mnogim razvijenim zemljama, individualni donatori su uporište pružanja financijske potpore za pružanje različitih oblika pomoći u borbi protiv nasilja u obitelji. Molimo vas da razmotrite davanje svog doprinosa koristeći našu sigurnu metodu doniranja u slijedećim programskim područjima:

  • Radionice i edukativni seminari o nasilju u obitelji i njegovom utjecaju na djecu.
  • Obogaćivanje novih edukativnih materijala za korištenje pri savjetovanju.
  • Savjetovanje u zajednicama koje žele saznati više kako bi znali pomoći bolje u cilju prevencije nasilja.


INFORMACIJA ZA POTENCIJALNE DONATORE:

Nažalost fluktuacija korisnika smještaja je vrlo velika a sukcesivno smo popunjeni do zadnjeg kreveta!  U razdoblju od 2007.g. do kraja 2016.g. smjestili smo 811 osoba od čega je bilo 348 žena i 463 djece!

Ako ste spremni uložiti svoj novac u naše projekte dostupni smo Vam preko naših kontakata.

O svemu što odradimo izvijestiti ćemo Vas detaljno i stručno te rado čuti i Vaše ideje o načinima približavanja ovog problema široj populaciji a u cilju njene senzibilizacije.

Poštovani donatori i donatorice,

Imamo vrlo dobra iskustva s udrugama i građanima samostalno – koji  nam doniraju igračke, ruksake, odjeću i obuću za naše korisnike. Sve što dobijemo dajemo da naši korisnici smještaja ponesu sa sobom kada odlaze iz ustanove. Stoga uvijek trebao nove količine odjeće, obuće, igračaka, opreme za školu  i sl. Molimo vas da nam ne donirate “plišance!
NO, velika zahvalnost zauvijek je zapisana za sve ljude dobre volje koji žele donirati bilo u naravi bilo u novcu.
KAKO MOŽETE DATI SVOJU DONACIJU U NARAVI?
Nazovete naš telefonski broj 01 3831 770 u vremenu od 8.00 do 16.00 sat, svaki radni dan izuzev subote i nedjelje te dogovorite s našim zaposlenikom što nam trenutno treba (odjeća za djecu i odrasle, obuća za djecu, igračke, knjige za djecu itd.).
Primopredaja se obavlja u našem prostoru na adresi Baruna Trenka 7/1. kat, Zagreb. Iznimno dolazimo i na vašu adresu (samo područje Grada Zagreba). Možete donaciju poslati i poštom, na navedenu adresu.
KAKO MOŽETE DATI SVOJU DONACIJU U NOVCU?
Uplatite iznos koji želite na naš žiro računa:
Zagrebačka banka: 2360000-1101932950
– s naznakom: Donacija za Dom «Duga-Zagreb»

„Um se obogaćuje primanjem, a srce davanjem…“
Unaprijed zahvaljujemo na suradnji i Vašoj podršci!

Tim Doma “Duga-Zagreb”