HUMANITARNA MODNA REVIJA U MUZEJU MIMARA

KAKVE TO VEZE IMA S TRETMANOM POČINITELJA NASILJA U OBITELJI

PROČITAJTE OVDJE!

U subotu, 7. studenoga 2009., u Atriju Muzeja “Mimara”, u 11.30, prvi puta smo se okušali u organizaciji modne revije!!! I TO HUMANITARNE MODNE REVIJE!

Uz veliku i nezaobilaznu pomoć producenta g. Zorana Škugora i inspicijentice gđe Tihane Harapin Zalepugin, okupili smo
– poznate modne kuće,
– modele su nosile naše drage glumice, pjevačice i manekenke,
– a muzičku kulisu došli su izgraditi poznati pjevači kao i oni koji se tek dokazuju i to uspješno!

Ovo je krasna prilika da im svima zahvalimo na nesebičnom trudu koji su tog jesenskog prijepodneva uložili u ovaj događaj kako bi sve bilo ugodno oku i uhu pristune publike.

Sponzori: “HorvatovićKuča” d.o.o., “Marino – Lučko”, d.o.o., Muzej „Mimara” – posebno g. Siniša Pušonjić, g. Zoran Škugor, gđa Mandica Šimunović, gđa Andreja Barišić
Voditelj: Željko Krznarić
Inspicijentica: Tihana Harapin Zalepugin
Modne kuće: „Krzno“ Zagreb –  Tonina Baranović, Aledona – Ivan Šušnjara, Optika “Aralica”, “Morandi”, “Greta Gudelj”
Manekenke: Nada Abrus, Antonija Šola, Sonja Kovač, Maja Blagdan, Žan Mari Lalić, Simona Gotovac, Nikol Bulat, Niki Sudarević, Ayla, Lana Blaće
Pjevači: Azzurro, Dijana Mandurić, Danijel Jurić

Ono što je najvažnije u svemu jest da su navedeni sudionici kao i prisutna publika svojim prisustvom podržali i javno izrazili vlastiti stav da za nasilje nema opravdanja!
Također svi su na svoj način i iz svojih uloga doprinijeli da se prikupe novčana sredstva za finalizaciju unutarnjeg uređenja prostora za tretman počinitelja nasilja u obitelji!
Modna revija kao događaj sam po sebi uvijek pobuđuje zanimanje RAZNOLIKE javnosti, pa smo odlučili upravo taj momenat upotrijebiti za skretanje pažnje na važnost djelovanja protiv nasilja u obitelji.
Atmosfera je bila vrlo ugodna, zabavna i dodatno pojačana glavnim sloganom pod kojim smo se okupili:
„Ne gledajte – zaštite!”

Stoga svima koji su taj dan bili u atriju Muzeja „Mimara” toplo zahvaljujemo i nadamo se da ćemo se i nadalje okupljati u takvim humanitarnim prigodama!