KAMPANJA “RADIM MLIJEKO”

Naša ustanova uključila se u kampanju „Radim mlijeko“ kako bi uime malih i velikih korisnika smještaja  koji vole mlijeko, doprinijeli ovoj vrijednoj akciji

Želja nam je da i mi potaknemo  potencijalne donatore – građane i pravne osobe, koji će na taj način s jedne strane podržati domaću proizvodnju i pomoći stotinjak obitelji koji žive od rada mljekare BIZ , a s druge strane mogu pomoći korisnicima nekih socijalnih programa s područja Grada Zagreba  da koriste zdravo i svježe mlijeko iz  obiteljske mljekare  u Pleternici.

Stoga pogledajte što sve vrijedne ruke domaćeg obiteljskog mljekara mogu napraviti, te razmislite o donaciji kako bi pomogli da se ova kvalitetna proizvodnja održi i dalje razvija.

Na ovaj način, mi kao specifični potrošači mlijeka,  želimo sudjelovati u povećanju vidljivosti napora malih mljekara koji se bore za opstanak na nepovoljnom tržištu, želimo upozoriti na važnost proizvodnje domaće, zdrave hrane ali i na vrijednost i značaj koji imaju socijalni programi u našoj zajednici , u kojoj ustrajno stvaraju životne prilike za kvalitetan i dostojanstven život onih naših sugrađana u nepovoljnom položaju.  Mi provodimo programe zaštite i podrške žrtvama obiteljskog nasilja te smo zahvalni organizatorima ove kampanje što su uključili i naše korisnike u ovu akciju.

Stranica kampanje preko koje se vrše uplate, odnosno kupnja mlijeka je: www.zef.hr/radimmlijeko , a sve novosti možete pratiti i  Facebook stranici (možete je pronaći ukoliko u FB tražilicu upišete @mljekara385)

Video koji  snimljen za potrebe kampanje: www.youtube.com/watch?v=QYp3kQ5WxPE