NAŠ PRVI DONATOR: DM – DROGERIE MARKT d.o.o.

Unazad  četiri godine od kada radimo, smjestili smo 245 osoba od čega je bilo 108 žena i 137 djece. Preselili smo zatim u značajno veći objekt s dvostruko većim kapacitetom te je za očekivati da će nakon sljedeće četiri godine brojevi nažalost biti značajno veći. Svaki taj broj jedna je sudbina i jedan život!     
    
Tvrtka “dm – drogerie markt” d.o.o. nesebično je ponudila u kolovozu 2011., donaciju artikala iz svog asortimana kao na čemu smo beskrajno zahvalni u ime svih naših korisnika smještaja za koje se trudimo kao stručnjaci pomoći im i usmjeriti ih na put izlaza iz nasilja u obitelji.

Tvrtka “dm – drogerie markt” d.o.o., obavezala se godinu dana barem dva puta, a i više prema mogućnostima, donirati nas s neophodim sredstvima za čišćenje, osobnu higijenu i dječjom hranom.

Takav doprinos tvrke “dm – drogerie markt” d.o.o., za nastavak našeg rada na putu borbe protiv nasilja u obitelji, u trenucima kada žrtva dolazi na smještaj  izvan svoje obitelji bez osnovnih sredstava za život, velik je i plemenit.

          

                                                                                                                                                                    Dom “Duga-Zagreb”