„SVAKA KAP ČINI MORE“

 
Poštovane sugrađanke i sugrađani, posjetitelji naše stranice,
U našoj ustanovi privremeno borave djeca i odrasle osobe u periodu svog života koji nije baš onaj najsjajniji, na kojeg bi se rado uvijek sjetili po nečem lijepom.
Nažalost, k nama dolaze mali i veliki koji su u stanju nelagode, straha, traume.
Oni su žrtve obiteljskog nasilja.

 Dolaze s onim što imaju na sebi, a za redovno življenje znate i sami da nam treba svašta: odjeća, obuća, donje rublje – sve za dob od dva tjedna života do 18 godina za djevojčice i dječake, te za odrasle žene, zatim torbe, beletristika, slikovnice,bojanke, školski pribor, papuče za po kući, društvene igre, igračke (NE „PLIŠANCI“), kompjutorske igre, play station 3…

Zamislite sebe kako odjednom odlazite iz vlastitog doma u nepoznati novi prostor gdje vam je osigurana hrana, higijena i stručna pomoć, ali ovisite o dobroj volji i humanosti sugrađana vezano za gore navedene potrebe. Možda ćete se Vi i još nečeg sjetiti kada gledate iz te perspektive….

To je sve ono što vi i vaša djeca, nadamo se, uglavnom imate!
Možda imate i nešto od toga što bi rado podijelili s onima koji nemaju.

Ako je tome tako, prilika je sada, od studenog 2011. na dalje, da nas kontaktirate i dogovorite način primopredaje onog što nam želite pokloniti od navedenog.
Isto tako, prilika je da uplatite novac na naš žiro račun prema Vašim mogućnostima.

Svi donatori koji ostave svoje podatke i to žele, biti će objavljeni na našoj web stranici. Oni koji uplate novac, preko web stranice biti će obaviješteni za što je isti potrošen.

NAŠI KONTAKTI:

Telefon na koji možete zvati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 13.00 – 15.00  sat je: 4590 – 560.
E- mail  je: info@duga-zagreb.hr
Žiro račun: 2360000-1101932950, Dom „Duga-Zagreb“, P.P. 133, 10001 Zagreb

HVALA JE NAJMANJE ŠTO VAM MOŽEMO PORUČITI MI ZAPOSLENICI U DOMU DUGA!
NAJVIŠE NEKA VAM ZNAČI RADOST ONIH KOJE ĆETE DARIVATI – DJECE I ODRASLIH ŽRTAVA OBITELJSKOG NASILJA NA SMJEŠTAJU U NAŠOJ USTANOVI!